Ελάτε στην παρέα μας

Ζωγράφου

Αποστολή Αγάπης για τα παιδιά στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Μ. Τρίτη 30/4/24 πραγματοποιήθηκε η κοινή δράση των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων των Δήμων Κορυδαλλού, Ζωγράφου και Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, όπου και συγκεντρώθηκαν λαμπάδες, σοκολατένια αυγά και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Η παράδοση των δώρων έγινε στην Κοινωνική Υπηρεσία του νοσοκομείου.

Τον Δήμο Ζωγράφου εκπροσώπησαν η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κα Ρένα Αγγελακοπούλου και η υπεύθυνη Κ.Η.Φ.Η., κα Ιωάννα Τσιτσιούρη. Τον δήμο Κορυδαλλού εκπροσώπησαν η υπεύθυνη Κ.Η.Φ.Η., κα Καλομοίρα Γαλανού και ο κοινωνικός φροντιστής πρόνοιας, κ. Ντάνιελ Χατζής. Ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας εκπροσωπήθηκε από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Α.με.Α., κ. Μανώλη Διαγουμά, τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Προαγωγής & Πρόληψης της Δημόσιας Υγείας, κ. Γιώργο Κελλίδη και τον υπεύθυνο Κ.Η.Φ.Η., κ. Δημήτρη Τσερπέλη.

Τα τρία Κ.Η.Φ.Η. εύχονται ταχεία ανάρρωση σε όσα παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», ελπίζοντας στην προσφορά μιας νότας αισιοδοξίας με τα δώρα που θα τα συντροφεύσουν κατά την παραμονή τους εδώ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ