Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ελληνικό – Αργυρούπολη: Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», πρόκειται να πραγματοποιήσει μία μεγάλη διανομή αγαθών την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 από τις 8:30 έως τις 14:30 στο Γ΄ Κ.Α.Π.Η. Αργυρούπολης, Λ. Βουλιαγμένης 602 και Ιμέρας.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ. Οι δικαιούχοι πολίτες θα ενημερωθούν εγκαίρως από την Υπηρεσία μας, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο και στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει.

Κατά την ημέρα της διανομής, οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

  • Α.Μ.Κ.Α.
  • Aστυνομική Tαυτότητα ή Διαβατήριο
  • Αν δεν μπορούν να προσέλθουν οι ίδιοι ή οι συνδικαιούχοι, απαιτείται οι εκπρόσωποι τους να φέρουν την Ταυτότητα και το ΑΜΚΑ του/της αιτούντα/ούσης
  • και το προσωπικό τους στυλό

Δεν θα υπάρξει κανένα περιθώριο εξυπηρέτησης σε άλλη ημέρα πέραν της προκαθορισμένης. Προς αποφυγή συνωστισμού, οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέλθουν αποκλειστικά κατά την ώρα που αναγράφεται στην γραπτή ενημέρωση που τους έχει αποσταλεί ως SMS και email, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στοιχεία τους.

Η χρονική κατανομή ανά επίθετο ορίζεται ως εξής:

8:30-9:30              τα επίθετα που ξεκινούν από Ν, Ο, Ρ & Σ

9:30-10:30           τα επίθετα που ξεκινούν από Κ

10:30-11:30         τα επίθετα που ξεκινούν από Λ & Μ

11:30-12:30         τα επίθετα που ξεκινούν από Α & Π

12:30-13:30         τα επίθετα που ξεκινούν από Γ, Δ, Ε, Ζ, Θ & Ι

13:30-14:30         τα επίθετα που ξεκινούν από Β, Τ, Φ, Χ & Ψ

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ότι πρόκειται να διανεμηθούν αρκετά προϊόντα ανά δικαιούχο (τρόφιμα μακράς διαρκείας, βρεφικά είδη, προϊόντα καθαριότητας, νωπά κρέατα, τυριά κ.α.) συνεπώς, προτείνεται η πρόσβαση με όχημα ή έχοντας καροτσάκι λαϊκής, καθώς ο όγκος των διατιθέμενων ειδών θα είναι αρκετά μεγάλος και είναι δύσκολη η μεταφορά τους χωρίς χρήση αυτοκινήτου.

Κατά την διάρκεια της διανομής θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας όπως ορίζονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να τηρούνται οι δέουσες αποστάσεις ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι θα φορούν αδιαλείπτως μάσκα προστασίας.

Υπενθυμίζεται πως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να ακολουθούν προσεκτικά τις οδηγίες των διοργανωτών προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να προστατευτεί η δημόσια υγεία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας της Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 213 2026090

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ