Έκτακτη αιμοδοσία στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

0

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης οργανώνει την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 από 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. έκτακτη αιμοδοσία στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο«Μίκης Θεοδωράκης»( Κύπρου 68 Αργυρούπολη, πλατεία Δημαρχείου) σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο Αθηνών.

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης στηρίζει την εθνική προσπάθεια που γίνεται από το Συντονιστικό Κέντρο Αιμοεπαγρύπνησης και Επιτήρησης Μεταγγίσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Με την επιδημία του κορωνοιού να βρίσκεται σε εξέλιξη στην χώρα μας και με εμφανή τάση αύξησης των κρουσμάτων καθημερινά, τώρα όσο ποτέ, είναι μεγάλη η ανάγκη προσφοράς αίματος για την αντιμετώπιση των νοσούντων καθώς και των υπολοίπων ευπαθών ομάδων πληθυσμού (από μεσογειακή αναιμία, ογκολογικοί ασθενείς, έκτακτα χειρουργεία κ.α).

Η ιατρική κοινότητα τονίζει πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και πως όλοι, μπορούμε να ενισχύσουμε τα αποθέματα των τραπεζών αίματος της χώρας, αρκεί να τηρούνται τα συνιστώμενα μέτρα προστασίας και υγιεινής.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.