Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

O AΣΑ Διονύσου τίμησε την παράδοση με την ετήσια χοροεσπερίδα κοπής πίτας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου πραγματοποίησε Χοροεσπερίδα Κοπής Πίτας την περασμένη Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στο κέντρο “Μουριές” στη Σταμάτα.

Τα στελέχη διοίκησης του ΑΣΑΔ , οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ , οι αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών, οι προπονητές, τα μέλη του τμήματος εδαφοσφαίρισης, οι γονείς των παιδιών, οι φίλοι και οι συνεργάτες του συλλόγου, αντάλλαξαν ευχές για μια δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά, ενισχύοντας τον δεσμό αλληλεγγύης, φιλίας και κοινωνικής προσφοράς που χαρακτηρίζει τον σύλλογο.

Ο Πρόεδρος του ΑΣΑΔ, κ. Μάριος Λουκάτος καλωσόρισε εκ μέρους του συλλόγου τους παρευρισκόμενους , έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή της πορείας του συλλόγου από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα και παρουσίασε τον απολογισμό της περασμένης χρονιάς, ο οποίος περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, τιμητικές βραβεύσεις για τα παιδιά των τμημάτων ακαδημιών που διακρίθηκαν σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ιδιαίτερη έμφαση αναφορικά με τα πεπραγμένα του συλλόγου δόθηκε στην «παρθενική» συμμετοχή της νεοφώτιστης γυναικείας ομάδας χάντμπολ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και στην ίδρυση και ανάπτυξη του νέου τμήματος εδαφοσφαίρισης (pétanque).

Στην ομιλία του, ο κ. Λουκάτος εξέφρασε την εκτίμησή του προς τους παρευρισκομένους και ιδιαίτερα στους γονείς των παιδιών για τη συνεχή υποστήριξή τους και δήλωσε την αποφασιστικότητα του συλλόγου να συνεχίσει να προάγει τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα , τις αξίες του ολυμπισμού και την κοινωνική συνοχή τόσο στην αθλητική, όσο και στην τοπική κοινότητα.

Ποιοι παρευρέθηκαν

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής κ. Βασίλης Οικονόμου, η Δήμαρχος Διονύσου κα Κατερίνα Μαϊχόσογλου, ο
Πρόεδρος της ΕΣΧΑ κ. Δημήτρης Σταυρακάκης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κα Βόνη Βιθυνού, ο πρ. Δήμαρχος κ. Γιάννης Καλαφατέλης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Γεωργία Κριεμάδη, οι πολιτευτές κ.κ. Τάσος Αγγέλικας και Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου, η Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου κα Εύη Γαλαίου , ο Πρόεδρος του ΑΣΟΔ Ασπροπύργου κ. Νίκος Ματθαίου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Εδαφοσφαίρισης (pétanque) Γαλατσίου κ. Σπύρος Ασωνίτης, καθώς και πολλές άλλες προσωπικότητες από τον κόσμο της πολιτικής, του αθλητισμού και του επιχειρηματικού χώρου, επιδεικνύοντας τη στήριξη και την αναγνώριση του έργου του συλλόγου στην τοπική κοινωνία και στον τομέα του αθλητισμού.

Το highlight της εκδήλωσης αποτέλεσε η λαχειοφόρος αγορά, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα που προσέφεραν γενναιόδωροι χορηγοί και φίλοι με την αμέριστη υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου. Όλοι οι δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς, καθώς και οι τυχεροί λαχνοί μνημονεύονται στη σελίδα του συλλόγου στο FB: Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου- ΑΣΑΔ Χάντμπολ – ASAD Handball Club.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ