Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από το Δήμο Διονύσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε εξέλιξη βρίσκεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από διάφορα δημόσια σημεία του Δήμου Διονύσου και στις 7 Δημοτικές Κοινότητες.

Με ευθύνη και μέριμνα της Δημοτικής Αστυνομίας κατ’ εφαρμογή του ΠΔ 116/2004, έχουν ήδη περισυλλεγεί και απομακρυνθεί δεκάδες οχήματα, από τα 40 που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής, ενώ η απομάκρυνσή τους θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Απομακρύνθηκαν επίσης από τους ιδιοκτήτες, μετά από την επικόλληση του ειδικού αυτοκόλλητου σήματος από τη Δημοτική Αστυνομία, συνολικά 33 οχήματα. 

Όπως αναφέρει ο Δήμος: “Για μία ακόμη φορά υπογραμμίζεται ότι τα εγκαταλελειμμένα οχήματα εκτός του ότι επιδρούν αρνητικά στην αισθητική και ομορφιά του Δήμου μας, επιπλέον καταλαμβάνουν ζωτικές θέσεις στάθμευσης, ενώ αν παραμείνουν για πολύ καιρό μπορεί να μετατραπούν σε εστίες μόλυνσης.

Η ορθή πρακτική για όποιον δεν επιθυμεί να χρησιμοποιεί στο εξής το αυτοκίνητο του, είναι να το παραδώσει στα ειδικά εξουσιοδοτημένα κέντρα συλλογής και επεξεργασίας οχημάτων.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ