Πώς προετοιμάστηκε για το άνοιγμα των σχολείων ο Δήμος Διονύσου

0

Πραγματοποιήθηκαν οι αναγκαίες προετοιμασίες για το άνοιγμα όλων των σχολείων του Δήμου Διονύσου, Δημοτικών, Νηπιαγωγείων, Γυμνασίων και Λυκείων.

Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η διανομή αντισηπτικών, ατομικών δοχείων νερού (παγουριών) και σελιδοδεικτών στο σύνολο των σχολείων, δημόσιων αλλά και ιδιωτικών, καθώς και μασκών για τους μαθητές από την ΚΕΔΕ.

Επίσης, μέσα στο Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες εργασίες συντήρησης και  καθαρισμού των σχολείων, ενώ έχει προγραμματιστεί και η απολύμανσή τους.

Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γ. Καλαφατέλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Έχω δώσει από την πρώτη στιγμή  εντολή προκειμένου όλος ο μηχανισμός του Δήμου μας να είναι σε ετοιμότητα για το άνοιγμα των σχολείων. Δική μας υποχρέωση, εν μέσω πανδημίας, είναι να κάνουμε πιο εύκολη αλλά και ασφαλή τη ζωή μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς και ελπίζω ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Εύχομαι καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας αλλά και να έχουμε όλοι υπομονή μέχρι να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση λόγω του Covid-19». 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.