Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ έκανε δωρεά στον Δήμο Διονύσου δεξαμενή νερού για τον ανεφοδιασμό πυροσβεστικών οχημάτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο του πολυεπίπεδου σχεδίου δράσης τους για την πρόληψη και προστασία από τις δασικές πυρκαγιές, ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ προσέφερε στον Δήμο Διονύσου μια δεξαμενή νερού για τον ανεφοδιασμό πυροσβεστικών οχημάτων.

Η προσφορά έγινε παρουσία της δημάρχου Διονύσου, Κ. Μαϊχόσογλου, του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Δημοτικής Αστυνομίας & Ύδρευσης, Ι. Τραϊφόρου, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Χωροταξίας, Α. Κουκά και του αντιδημάρχου Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών, Χρ. Κοντογεώργου καθώς και μελών της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Πρόκειται για μια πράξη κοινωνικής ευθύνης αλλά και μια επένδυση για το παρόν και το μέλλον, που δύναται να σώσει ζωές, να προστατεύσει περιουσίες και να προστατεύσει το περιβάλλον. Η δωρεά της δεξαμενής αποτελεί μια ουσιαστική συμβολή στον αγώνα κατά των πυρκαγιών και στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Η δεξαμενή νερού θα αποτελέσει βασικό εξοπλισμό για την ταχεία και άμεση αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην περιοχή της Άνοιξης. Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, η πρόσβαση σε επαρκείς ποσότητες νερού είναι κρίσιμη για την κατάσβεση των πυρκαγιών και την αποτροπή της εξάπλωσής τους. Με την τοποθέτηση της δεξαμενής σε έναν τόσο στρατηγικό σημείο, τα πυροσβεστικά οχήματα θα μπορούν να ανεφοδιάζουν τα οχήματά τους γρήγορα και αποτελεσματικά, μειώνοντας τον χρόνο απόκρισης και βελτιώνοντας την ικανότητα κατάσβεσης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ