Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Κ. Σκούμα συναντήθηκε ο Γ. Καλαφατέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα συναντήθηκε την Παρασκευή 24/6 ο Δήμαρχος Διονύσου, με θέμα την ενίσχυση της αστυνόμευσης και ασφάλειας στο Δήμο.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κυκλικής Οικονομίας και Πολιτικής Προστασίας Μανώλης Κόκκαλης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χρήστος Μπακούρος.

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος έθεσε επί τάπητος όλα τα ζητήματα δημόσιας τάξης και εγκληματικότητας στην περιοχή. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στα κρούσματα κλοπών σε κατοικίες κι επιχειρήσεις, τους αυξανόμενους βανδαλισμούς σε δημοτικά κτίρια, πλατείες και σχολεία του Δήμου κυρίως από νεαρά άτομα, την ανεξέλεγκτη ρίψη μπαζών και ογκωδών απορριμμάτων σε κοινόχρηστες και δασικές εκτάσεις, τη μικροεγκληματικότητα, τη διακίνηση ναρκωτικών, την κλοπή καταλυτών από οχήματα αλλά και την πραγματοποίηση αυτοσχέδιων αγώνων ταχύτητας κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες.

O Καλαφατέλης ζήτησε παράλληλα με τις περιπολίες της Άμεσης Δράσης, την ουσιαστική ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος καθώς και του Τμήματος Ασφαλείας Διονύσου, με ένστολο προσωπικό αλλά και οχήματα για περιπολίες, προκειμένου να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας άκουσε με προσοχή τις θέσεις του Δημάρχου Διονύσου και δεσμεύθηκε να εξετάσει το αίτημα για ενίσχυση τόσο του Αστυνομικού Τμήματος όσο και του Τμήματος Ασφαλείας Διονύσου στο μέτρο των δυνατοτήτων και του συνολικότερου σχεδιασμού της Αστυνομίας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ