Λύση στο ζήτημα της αποχέτευσης στον Άγιο Στέφανο

0

Μια θετική εξέλιξη σε σχέση με το έργο Αποχέτευσης Ακαθάρτων ανακοινώθηκε από το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020.

Πιο συγκεκριμένα, υπεγράφη από το ΥΜΕΠΕΡΑΑ η απόφαση για την Αποχέτευση Ακαθάρτων του Αγίου Στεφάνου, η οποία αναμένεται να δημοπρατηθεί εντός του Δεκεμβρίου του 2020.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Ένα μεγάλο πρόβλημα των κατοίκων του Αγίου Στεφάνου και μία δική μας υπόσχεση, επιτέλους παίρνει το δρόμο της επίλυσης. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Διοίκησή μας υλοποιεί σταδιακά ό,τι υπόσχεται, βάζοντας σιγά σιγά τα πράγματα στη θέση τους. Να ευχαριστήσω με την ευκαιρία και τους τρεις συναρμόδιους Αντιδημάρχους, το Στέφανο Κριεμάδη, το Χρήστο Παπαβασιλείου και τον Γιάννη Φωτάκη όπως επίσης και έναν μη αιρετό, τον Γιώργο Πουλίδα, για τη δέσμευση και τη συνδρομή τους στους στόχους που έχουμε βάλει και πετυχαίνουμε μαζί, καθώς βέβαια κι όλους τους υπόλοιπους Αντιδημάρχους, Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους, οι οποίοι βάζουν καθημερινά πλάτη για να γίνει έργο για τους πολίτες. 

 

Βήμα βήμα και στόχο στόχο, ό,τι έχουμε υποσχεθεί υλοποιείται. Το συγκεκριμένο έργο Αποχέτευσης Ακαθάρτων σε Άγιο Στέφανο, Πευκόφυτο και Ραπεντώσα, 65 περίπου χιλιομέτρων, είναι ένα σημαντικό έργο υποδομής που το περίμεναν πολλά χρόνια οι πολίτες του Αγίου Στεφάνου.  Επιτέλους έφτασε η ώρα να πάρει το δρόμο του και μέσα στο 2021 θα αρχίσει να υλοποιείται.

Θετικές όμως είναι οι εξελίξεις και αναφορικά με το υφιστάμενο έργο της Αποχέτευσης Ακαθάρτων που υλοποιείται σήμερα σε διάφορες Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Διονύσου, από την εταιρία «ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ», το οποίο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί πριν από τα τέλη του 2021. Τέλος τον ερχόμενο Μάρτιο του 2021 υπολογίζουμε ότι θα έχει ξεκινήσει και το έργο Αποχέτευσης Ακαθάρτων στη Δημοτική Κοινότητα Άνοιξης.”

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.