“Επιστρέφει” η γραμμή της Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υπηρεσίας του Δήμου Διονύσου

0

H Συμβουλευτική & Ψυχολογική Υπηρεσία του Δήμου Διονύσου, άμεσα ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες, θα επαναλειτουργήσει τη γραμμή επικοινωνίας και υποστήριξης 210 8141751.

Η γραμμή θα λειτουργεί καθημερινά από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, από τις 7 π.μ. έως τις 7 μ.μ., για οποιαδήποτε ερώτηση ή επείγουσα διαχείριση.

Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, θα πραγματοποιούνται συνεδρίες μέσω τηλεφώνου ή βιντεοκλήσης, μέσω εφαρμογών (π.χ. Skype), ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση. Στους δημότες που δεν έχουν λογαριασμό Skype, συστήνεται να δημιουργήσουν δωρεάν κάνοντας κλικ στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.skype.com/el/  και επιλέγοντας στο παράθυρο πάνω δεξιά «Συνδεθείτε» και στη συνέχεια «Είστε νέοι στο Skype; Εγγραφή».

Με το διπλό εγχείρημα, τη γραμμή επικοινωνίας και υποστήριξης και τις συνεδρίες, μέσω τηλεφώνου ή βιντεοκλήσης, παρέχεται η δυνατότητα σε άτομα που αντιμετωπίζουν διάφορα ζητήματα, όπως αυξημένο άγχος κλπ, να  βρουν την αναγκαία ψυχολογική στήριξη. Οι δημότες θα μπορούν να μιλήσουν, να στηριχθούν και να έρθουν πιο κοντά στη λύση του προβλήματος που τους απασχολεί.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.