Δήμος Διονύσου: Ερώτηση στη Βουλή για το Οικιστικό Ζήτημα από τη βουλευτή Μ. Απατζίδη

0

Συνάντηση με τη Βουλευτή Ανατολικής Αττικής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη, την περασμένη Παρασκευή ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, με την παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών & Δημοτικών Έργων Στέφανου Κριεμάδη.

Η κα Απατζίδη, σε συνέχεια προηγούμενης επίσκεψής της, εκδήλωσε εκ νέου το ενδιαφέρον της αναφορικά με τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, ενώ προσφέρθηκε να βοηθήσει για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής της δραστηριότητας.

Στη συνάντηση, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τη βουλευτή για διάφορα ζητήματα του Δήμου, εστιάζοντας εκτός του ζητήματος των διοδίων, για το οποίο ήδη η κα Απατζίδη έχει υποβάλλει επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, στις τρέχουσες εξελίξεις αναφορικά με το Οικιστικό Νομοσχέδιο, το οποίο πρόκειται να συζητηθεί στη Βουλή, την ενίσχυση των δομών υγείας προς όφελος των κατοίκων του Δήμου Διονύσου αλλά και την ανάγκη εκσυγχρονισμού του Νόμου 4412/2016 περί Δημοσίων Συμβάσεων, Έργων και Προμηθειών.

Η κα Απατζίδη, ενόψει της συζήτησης του Οικιστικού Νομοσχεδίου,υποσχέθηκε να υποβάλλει επίκαιρο ερώτημα στη Βουλή για το Οικιστικό Ζήτημα που ταλανίζει τους κατοίκους της περιοχής.

Τέλος, ο κος Καλαφατέλης και η κα Απατζίδη συμφώνησαν να συνεχιστεί η πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία τους και στο μέλλον, σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.