Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Αριθμό κλήσης για έκτακτα περιστατικά καθιερώνει ο Δήμος Διονύσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην περαιτέρω ενίσχυση της ασφάλειας των δημοτών, αποσκοπεί το πρόγραμμα «Δήμος Διονύσου, Ασφαλής πόλη», που εκπονεί ο Δήμος Διονύσου.

Σύμφωνα με το Δελτίο συμβάντων που κοινοποιείται καθημερινά, έχουν αποτραπεί δεκάδες περιπτώσεις βανδαλισμών και φθορών σε δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους, ενώ έχουν διερευνηθεί και αρκετές καταγγελίες πολιτών αναφορικά με ύποπτα περιστατικά (κυρίως απόπειρες διαρρήξεων) με θετικά αποτελέσματα.

Μάλιστα, έξι περιπολικά εταιρείας ecurity (5 και 1 για συντονισμό και εποπτεία)  «χτενίζουν» κάθε νύχτα όλες τις γειτονιές του Δήμου, από τις 22.00 έως τις 06.00, το πρωί, διανύοντας το καθένα, πάνω από 100 χλμ. σε κάθε βάρδια, ενώ σύμφωνα με τη σύμβαση συνεργασίας η εταιρία υποχρεούται να εγκαταστήσει ειδικά συστήματα ασφαλείας σε δημοτικά κτίρια και εγκαταστάσεις.

Η νέα προσθήκη στο σύστημα ασφαλεία είναι ο τηλεφωνικός αριθμός 21.11.900.950, ο οποίος είναι αναγραμμένος πάνω στα περιπολικά και μέσω αυτού, μπορούν να επικοινωνούν με το Επιχειρησιακό Κέντρο Ελέγχου του προγράμματος «Ασφαλής Πόλη», σε περίπτωση που αντιληφθούν κάτι ύποπτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ