Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Στο Μέγαρο Μαξίμου οι Δήμαρχοι Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού

Δημοσιεύθηκε

στις


Με τον Υπουργό Επικρατείας, κ. Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Θόδωρο Λιβάνιο, συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου, οι δήμαρχοι Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης και Δάφνης- Υμηττού, Αναστάσιος Μπινίσκος.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων με την πολιτική ηγεσία της χώρας, σχετικά με την απόφαση του Εφετείου που παραχωρεί σε ιδιώτες, μεγάλο τμήμα της περιοχής των Θεάτρων Βράχων.

Στη συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα ο Γρηγόρης Κατωπόδης, παρέδωσε στους υπουργούς, το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα για την προάσπιση του δημόσιου, κοινωφελούς και δασικού χαρακτήρα του Λόφου Κοπανά, καθώς και το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ στη «Σκιά των Βράχων». Μετά το τέλος της ενημέρωσης ο δήμαρχος Βύρωνα ανέφερε: «Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα γόνιμη και εποικοδομητική. Ενημερώσαμε τους δύο υπουργούς -και στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού- για όλα όσα έχουμε κάνει για την υπόθεση αυτή και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της.

 

 

Με τη σημερινή συνάντηση, ολοκληρώσαμε τον κύκλο των επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς και εκπροσώπους τους. Τους ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράσταση στον αγώνα μας για να παραμείνει στο δημόσιο ο Λόφος του Κοπανά και οι κοινωφελείς δραστηριότητες που φιλοξενεί, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της περιοχής μας. Ο αγώνας συνεχίζεται. Δεν σταματάμε εδώ. Εντείνουμε την προσπάθεια μας ακόμα περισσότερο. Οι ενέργειες ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης και ενεργοποίησης της κοινωνίας των πολιτών για την υπεράσπιση των κεκτημένων της, ήταν από την αρχή και παραμένει πρωταρχικός στόχος μας και συνεχίζουμε προς αυτήν την κατεύθυνση».

Μέχρι σήμερα οι δήμαρχοι Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης και Δάφνης-Υμηττού, Αναστάσιος Μπινίσκος, έχουν ενημερώσει για το θέμα αυτό, αρχικά, τους βουλευτές Νότιου Τομέα όλων των κομμάτων και στη συνέχεια, με χρονική σειρά: τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Γραμματέα του ΜέΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, συνεργάτες του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και τους υπουργούς Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον υφυπουργό στο Πρωθυπουργό Θόδωρο Λιβάνιο.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ