Ελάτε στην παρέα μας

Δάφνης – Υμηττού

Πράσινο φως για την για την αναζωογόνηση των αύλειων χώρων των σχολείων του Δήμου Δάφνης – Υμηττού

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023 εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η προγραμματική σύμβαση για την αναζωογόνηση όλων των αύλειων χώρων των σχολείων του Δήμου Δάφνης – Υμηττού.

«Φέραμε στον Δήμο μας ένα ακόμη μεγάλο έργο! Με 304.990,40 ευρώ, που εξασφαλίσαμε από την Περιφέρεια Αττικής, θα αλλάξει ριζικά η όψη των σχολείων μας» σημειώνει ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού, Τάσος Μπινίσκος. Οι σχολικές αυλές θα ανακατασκευαστούν με εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης δαπέδων. Ενέργεια που κρίνεται αναγκαία εξαιτίας των έντονων φθορών που παρουσιάζουν στο πέρασμα των ετών.

«Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των παιδιών μας και η πρόληψη ατυχημάτων, με σχολικές αυλές σύγχρονες, με ανθεκτικά, αντιολισθητικά και ομαλά δάπεδα, που διατηρούν τις ιδιότητές τους στον χρόνο και τη χρήση. Η σχολαστική διαμόρφωση των δαπέδων των αύλειων χώρων με ομοιογενή επιφάνεια. Θέλουμε τα παιδιά μας να απολαμβάνουν τον χρόνο που βρίσκονται στο σχολείο τους σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον κατάλληλο για άθληση, παιχνίδι, ψυχαγωγία, κοινωνικοποίηση και ξεκούραση σε σύγχρονους, λειτουργικούς χώρους διάδρασης. Είμαστε δίπλα στη σχολική κοινότητα και κάνουμε πράξη όσο υποσχεθήκαμε και ακόμα περισσότερα!», είναι το μήνυμα του Δημάρχου Δάφνης – Υμηττού.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ