Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Συναυλία με τον Τόλη Βοσκόπουλο στο Φεστιβάλ Γλυφάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο μεγάλος Έλληνας ερμηνευτής δίνει το παρών στο ετήσιο πολιτιστικό ραντεβού του Δήμου Γλυφάδας, με μια μεγάλη συναυλία την Τετάρτη, 18 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας.
Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.

Τραγουδούν μαζί του: Χρυσανθεμίς Παπανικολάου και Αγάθη Κοσκινά. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μανώλης Καραντίνης. Σολίστ: Θανάσης Βασιλόπουλος.

Η φωνή, ο έρωτας, το πάθος, η ευγένεια: Αυτός είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας μεγάλος καλλιτέχνης, ένας ερμηνευτής που γοητεύει σε κάθε εμφάνισή του. Με ένα πρόγραμμα όλων των μεγάλων επιτυχιών του, ο Τόλης Βοσκόπουλος, θα θυμίσει με τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει σημαντικές στιγμές της μεγάλης πορείας.

Συνολικά 75 προσωπικοί δίσκοι – από το 1967 – 10 συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών συμπεριλαμβανομένων των τραγουδιών του σε 23 ελληνικές ταινίες Είναι η δική του προσωπική ιστορία που κρατά περισσότερο από 50 χρόνια. Εκατοντάδες τραγούδια, για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή. Γιατί εν τέλει ο Τόλης Βοσκόπουλος αυτήν τραγουδάει, από καρδιάς και μοιράζεται με την ίδια πάντα δύναμη και χαρά με το μεγάλο κοινό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ