Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Ο Δήμος Γλυφάδας ανάβει τα τζάκια των πολιτών

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην πιο δύσκολη ενεργειακά χρονιά, με τον χειμώνα να είναι μπροστά μας, ο Δήμος Γλυφάδας ανάβει τα τζάκια στα σπίτια της πόλης και δίνει μια μεγάλη ανάσα στους κατοίκους της.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συγκεντρώνει τα δέντρα και κλαδιά που μαζεύει από τους δρόμους και τα πεζοδρόμια της Γλυφάδας (είτε τα επικίνδυνα είτε όσα πέφτουν λόγω κακοκαιρίας). Στη συνέχεια τα τεμαχίζει και τα διανέμει δωρεάν ως ξυλεία στους δημότες και κατοίκους της πόλης , για να ζεστάνουν τα σπίτια τους τις κρύες ημέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Διευκρινίζεται ότι διανέμονται ακόμα σε όσους έχουν ζητήσει ξύλα από την πρώτη φάση, η οποία ξεκίνησε πέρυσι και που λόγω της τεράστιας ζήτησης δεν έχει καλυφθεί ακόμα πλήρως.

 

 

Έχει επίσης ξεκινήσει η δεύτερη φάση αιτήσεων. Οι αιτήσεις αυτές θα αρχίσουν να ικανοποιούνται, αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι δικαιούχοι της πρώτης φάσης. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα που βλέπετε εδώ https://glyfada.gr/index.php/home/freewood και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουν μαζί του (με SMS) για να παραλάβει όσα ξύλα χωράνε στο πορτ μπαγκάζ ενός επιβατικού αυτοκινήτου.

Τα ξύλα διανέμονται ανάλογα με τις ποσότητες που συγκεντρώνονται, προοδευτικά, όλους τους επόμενους μήνες, από όλα τα κλαδέματα που συγκεντρώνονται τακτικά από όλη τη Γλυφάδα.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ