Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Ενθουσιάστηκε ο Cory Lee από την οργάνωση της παραλίας για τα ΑμεΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

O Cory Lee, ο διάσημος Αμερικανός ΑμεΑ Influencer και travel blogger επισκέφτηκε τη Γλυφάδα μετά την περιοδεία του στην Πελοπόννησο και ενθουσιάστηκε από την οργάνωση της παραλίας με τα πιο δημοφιλή SeaTrac της Ελλάδας. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, που τον υποδέχθηκε στην παραλία, τον ενημέρωσε για τον εξοπλισμό, τονίζοντας ότι κάθε χρόνο τα δύο SeaTrac της Γλυφάδας έχουν τις περισσότερες χρήσεις πανελλαδικά και μάλιστα πέρσι ξεπέρασαν τις 8.000 !

Παρών ήταν και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο οποίος επίσης είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Cory Lee, ενώ από πλευράς της Δημοτικής Αρχής παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Πόλης και Καθημερινότητας Νίκος Τσαμπίρας, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Ταβερναράκης και Γιάννης Σκαλτσάς και η Δημοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαρία Κυριακοπούλου.


Ο Cory Lee, που επισκέφθηκε επίσης την Ακρόπολη, την Αρχαία Κόρινθο, την Καλαμάτα και το Ναύπλιο, διαπίστωσε ότι η Ελλάδα αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τον Προσβάσιμο Τουρισμό και η Γλυφάδα πρωτοστατεί. Το καλοκαίρι ξεκίνησε δυναμικά !

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ