Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Γλυφάδα: Νέο πεζοδρόμιο και φωτιστικά LED – Η Καραμανλή αλλάζει εντελώς εικόνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ριζική αναβάθμιση της οδού Κ. Καραμανλή στην πλευρά του Γκολφ, που εφάπτεται του παλαιού αεροδρομίου, προχωρά ο Δήμος Γλυφάδας.

Νέα πεζοδρόμια, πολλά δέντρα και νέα φωτιστικά LED που διορθώνουν το έως τώρα έντονο πρόβλημα του φωτισμού της συγκεκριμένης οδού.

Η δημοτική αρχή στοχεύει να αλλάξει εντελώς την εικόνα του δρόμου και να τον μετατρέψει σε μοντέρνο, φιλόξενο και σε καταφύγιο ξεκούρασης και αναζωογόνησης για όλες τις ηλικίες.

«Οι εικόνες που βλέπετε είναι από το νέο πεζόδρομο που φτιάχνουμε επί της Κων/νου Καραμανλή ! Όπως και στην άλλη εξωτερική πλευρά του Γκολφ (από Τσιτσάνη μέχρι Κανδρή), έτσι κι εδώ, δημιουργούμε ένα μοντέρνο και ποιοτικό χώρο περιπάτου, με νέα δέντρα, με καινούργια φώτα LED τελευταίας γενιάς παντού (όλοι γνωρίζουμε στο συγκεκριμένο δρόμο το έντονο πρόβλημα φωτισμού), με όλες τις προβλέψεις ασφαλείας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Φτάνουμε πια κοντά στον τελικό στόχο, ξεπερνώντας δυσκολίες και εμπόδια: Περιμετρικά από το Γκολφ Γλυφάδας να απολαμβάνουμε μία ξεχωριστή διαδρομή για βόλτα και αναψυχή, έναν μοναδικό περίπατο. Με άνεση, ασφάλεια και ομορφιά. Οι παρεμβάσεις που ακολουθούν στην Παναγούλη και στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα «κλειδώνουν» το στόχο αυτό! Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ