Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Γαλατσίου λόγω εργασιών

Δημοσιεύθηκε

στις

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, ανάπλασης νησίδας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Γαλατσίου, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, κατά το χρονικό διάστημα από 08.09 έως 07.10.2018:
• Στο αριστερό τμήμα του οδοστρώματος της οδού Πρωτοπαπαδάκη, στο τμήμα της από την συμβολή της με την οδό Ολυμπίας έως τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου, μέγιστου πλάτους 2,70μ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γαλάτσι και 0,70μ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν. Φιλοθέη.

Ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια των ανωτέρω εργασιών θα ισχύουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
• Η κυκλοφορία των οχημάτων, στα παραπάνω οδικά τμήματα, στην περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών, δεν θα διακόπτεται και θα διεξάγεται στο υπόλοιπο πλάτος του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 2,75μ. ανά ρεύμα κυκλοφορίας.
• Καθορισμό του ανώτατου ορίου ταχύτητας στην περιοχή των έργων, αρχικά σε πενήντα (50,00) χλμ/ώρα και τελικά σε τριάντα (30,00) χλμ/ώρα σε απόσταση τριακοσίων (300,00) και εκατό (150,00) μέτρων αντίστοιχα, πριν την περιοχή των έργων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ