Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Απονεμήθηκαν με επιτυχία τα «ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ 2018» στο Πολιτιστικό Κέντρο Καμίνι

Δημοσιεύθηκε

στις

Με λαμπρότητα απονεμήθηκαν την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 τα «ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ 2018» στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Γαλατσίου “Καμίνι”, σε μια υπέροχη συναυλία αφιερωμένη στη Μαρία Κάλλας, που συγκίνησε και ενθουσίασε το μουσικόφιλο κοινό.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι λυρικοί καλλιτέχνες: Ειρήνη Κώνστα, σοπράνο, Βασίλης Ασημακόπουλος, μπάσος, Ρέα Βουδούρη, σοπράνο, Θεόδωρος Μπιράκος, τενόρος, Κατερίνα Μποτώνη, μεσόφωνος, Μαρίζα Κιοσέογλου, σοπράνο, Ορφέας Τσαρέκας, μπάσος, Γιάννης Μπρίτσας, τενόρος, Μάιρα Γεωργάρου, μεσόφωνος. Τους εξαιρετικούς λυρικούς καλλιτέχνες συνόδευσε άρτια στο πιάνο ο Παντελής Λεγάκης.
Τις απονομές έκαναν ο συνθέτης Παναγιώτης Καρούσος, η γνωστή μεσόφωνος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μαρία Μαρκέτου, η Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Γαλατσίου, Μαργαρίτα Μανδηλαρά, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας Δήμου Γαλατσίου, η Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου – Χρυσάγη, η Δρ. Χρυσούλα Τσίγκρη και η εκπαιδευτικός Αικατερίνη Διακογεωργίου,. Επίσης, παραβρέθηκαν ο Στέλιος Ιωάννου, μουσικός της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ο Γιώργος Σταυράκης, συγγραφέας της Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών, κ.α.
To κοινό στην κατάμεστη αίθουσα καταχειροκρότησε τους καλλιτέχνες που ερμήνευσαν διάσημες άριες και ντουέτα από όπερες που ερμήνευσε η Μαρία Κάλλας, καθώς και άριες και ντουέτα από τις όπερες «Προμηθέας Δεσμώτης» & «Τραχίνιες» του Παναγιώτη Καρούσου.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς είχε η Ειρήνη Κώνστα, η οποία έγραψε τα κείμενα για την ζωή και το έργο της μεγάλης ντίβας της όπερας Μαρία Κάλλας, τα οποία διάβασε η Τζένη Ζαρουλέα, ηθοποιός της Δημοτικής Θεατρικής Σκηνής Γαλατσίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ