Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Αναβαθμίστηκαν τα σχολεία στο Δήμο Γαλατσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Γαλατσίου, αξιοποιώντας το χρονικό διάστημα που τα σχολεία παρέμειναν κλειστά, πραγματοποίησε εργασίες επισκευής, συντήρησης και ανανέωσης των κτιριακών εγκαταστάσεων, ώστε να αναβαθμιστούν τα κτήρια της πόλης.

Στο πλαίσιο των εργασιών συντήρησης πραγματοποιήθηκαν τα εξής: βαφή των αιθουσών, των διαδρόμων και των θυρών στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ και 6ο ΕΚ, στο 2ο Γυμνάσιο, στο 5ο Γυμνάσιο, στο 2ο Λύκειο, αποκατάσταση ζημιών και δημιουργία νέας αίθουσας στο 1ο – 2ο ΕΠΑΛ και 6ο ΕΚ, παγκάκια στα προαύλια του 4ου Λυκείου, του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου, 2ου Λυκείου και 5ου Γυμνασίου, νέα κλιματιστικά στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ και 6ο ΕΚ, νέοι πίνακες στο 5ο Γυμνάσιο και στο 2ο Λύκειο, δικτύωση – ίντερνετ στις τάξεις στο 2ο Γυμνάσιο, ζωγραφική στους εξωτερικούς τοίχους των Δημοτικών σχολείων, σχολαστικός καθαρισμός εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε όλα τα σχολεία. Σημειώνεται ότι οι εργασίες συνεχίζονται, ώστε να καλυφθούν σταδιακά οι ανάγκες σε όλα τα σχολεία.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος τονίζει ότι: «Οι κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολείων είναι άψογα συντηρημένες, καθώς κατά τη διάρκεια που ήταν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες δεν μείναμε άπραγοι αλλά προχωρήσαμε σε επισκευές και συντήρηση ώστε να είναι πανέτοιμες για να υποδεχτούν την εκπαιδευτική κοινότητα. Τα σχολεία σήμερα βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση που υπήρξαν ποτέ. Εύχομαι καλή αρχή στις μαθήτριες, στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς των Λυκείων και ιδιαίτερα καλή δύναμη σε όσους προετοιμάζονται για τις πανελλήνιες εξετάσεις!».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ