Το Κέντρο Υγείας Βύρωνα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος, Γ. Κατωπόδης με αφορμή τον κορωνοϊό

0

Στο πλαίσιο των ενεργειών με στόχο την καλύτερη πρόληψη και προετοιμασία απέναντι στον κορωνοϊό, ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Γρηγόρης Κατωπόδης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Χρήστο Σπυρόπουλο.

Στη συνέχεια, ο κ. Κατωπόδης και ο κ. Σπυρόπουλος είχαν συνάντηση με την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ. Ανδριανή Τσαγκάρη και την Προϊσταμένη του Νοσηλευτικού Προσωπικού κ. Δήμητρα Ναλμπάντη, κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα πρόληψης, αλλά και τρόποι προετοιμασίας απέναντι σε τυχόν κρούσματα, ενώ συζητήθηκαν και οι ανάγκες του Κέντρου Υγείας.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη, ο Δήμαρχος και ο κ. Σπυρόπουλος είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Βύρωνα και να ενημερωθούν για τα μέτρα προστασίας και αντιμετώπισης που λαμβάνονται.

Όπως επεσήμανε ο κ. Κατωπόδης, “η Δημοτική Αρχή ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και του Υπουργείου Υγείας και θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την πρόληψη και την αντιμετώπιση τυχόν κρουσμάτων στην πόλη μας. Στο μεταξύ, ναι μεν δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εφησυχάζουμε, ωστόσο πρέπει να αποφύγουμε τον πανικό και την υπερβολή. Η φημολογία περί ύπαρξης κρούσματος σε σχολείο της πόλης μας αποδείχθηκε παντελώς αναληθής, εμείς ωστόσο παραμένουμε σε επιφυλακή και προχωρήσαμε ήδη στην σύσταση Ειδικού Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης, Πρόληψης και Αντιμετώπισης του Κορωνοϊού”.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.