Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Συλλογή τροφίμων και γεύμα με αφορμή την «Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας» στον Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια σημαντική εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς οργανώνεται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Ειδικότερα, η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος του Βύρωνα» σε συνεργασία με την Δομή Παροχής Συσσιτίου, ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, προσκαλούν τους δημότες του Βύρωνα και όχι μόνο, να προσέλθουν στην πλατεία «Αγίου Λαζάρου» Βύρωνα, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 π.μ., ώστε να μαγειρέψουν και να γευματίσουν όλοι μαζί.

Είναι μια καλή ευκαιρία για τους κατοίκους της περιοχής να να ενημερωθούν και να αποκομίσουν γνώση και εμπειρία, ώστε να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται από τη Δομή Παροχής Συσσιτίου και αφορά τον καθένα. Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν από το προσωπικό των Δομών για υπηρεσίες και παροχές του Δήμου που αφορούν τους ευάλωτους κατοίκους της περιοχής.

Η συγκεκριμένη δράση αποσκοπεί στο να μαζευτούν τρόφιμα όπως: κριθαράκι, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ντοματοχυμό, αλεύρι και ζάχαρη, ώστε να ενισχυθούν οι Κοινωνικές Δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Δομής Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Βύρωνα, και για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τους συγκεκριμένους φορείς.

Είναι σημαντικό να συμβάλλει ο καθένας στην δημιουργία μιας κοινωνίας φιλικής προς τον συνάνθρωπο, προσφέροντας τόσο υλικά, όσο και ψυχικά αγαθά, όπως η αγάπη και η συμπαράσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ