Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

«Περιμένοντας τον Γκοντό» στο 2ο Ερασιτεχνικό Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμου Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Δήμου Βύρωνα , θα παρουσιαστεί από τη Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Δήμου Βύρωνα το έργο «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Σάμιουελ Μπέκετ, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020.

Η παράσταση θα λάβει χώρα στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (Ν. Ελβετίας 34 & Σεβαστείας) και ώρα 20.00., με ελεύθερη είσοδο.

Λίγα λόγια για το έργο

Ίσως το πιο γνωστό θεατρικό έργο του Σάμιουελ Μπέκετ. Ο Βλαδίμηρος και ο Εστραγκόν συναντιούνται κοντά σε ένα δέντρο. Ο Πότζο πηγαίνει στην αγορά να πουλήσει τον Λάκι, που είναι δούλος του. Οι ώρες περνούν. Είναι ατέλειωτες. Οι ήρωές μας είναι αναγκασμένοι να τις σκοτώνουν με διάφορα καμώματα. Κάποιες φορές για να βρουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα. Κάποιες άλλες για να μη χάσουν τα λογικά τους. Ένα όμως είναι ξεκάθαρο. Μέσα στην απέραντη σύγχυση περιμένουν τον Γκοντό ή το σκοτάδι. Ποιος όμως είναι ο Γκοντό; Πότε θα έρθει;

Σκηνοθεσία: Χάρης Αρώνης
Απόδοση – Διασκευή: Χάρης Αρώνης, Γιώργος Γιώτης
Φωτογραφίες: Έβελυν Κλάριτς
Μουσική επιμέλεια: Tatiana Yuferova
Φωτισμοί: Πάρης Γεωργούλας
Διανομή (κατά σειρά εμφάνισης)
Εστραγκόν: Γιάννης Ζαφειρόπουλος
Βλαδίμηρος: Γιώργος Γιώτης
Πότζο: Χριστίνα Σκοπλάκη
Λάκι: Έβελυν Κλάριτς
Παιδί: Μαρία Κανέλλου

Κοινωνική προσφορά

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται από τις 27/1/2020 έως τις 18/3/2020 και κατά τη διάρκειά του συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Δικτύου Αλληλεγγύης κατά την διάρκεια της παράστασης στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ