Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Μπαίνει στην ψηφιακή εποχή ο Δήμος Βύρωνα – Προχωρά η ένταξη στο opengov

Δημοσιεύθηκε

στις

Με απόφαση του Δημάρχου Βύρωνα, κ. Αλέξη Σωτηρόπουλου, προχωρά η ένταξη του δήμου στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (opengov), ώστε να μπορούν όλοι οι δημότες να αξιοποιούν τις υπηρεσίες του δήμου, όπως έκδοση πιστοποιητικών κλπ, χωρίς να μεταβαίνουν στον δήμο και να ταλαιπωρούνται.

Μετά το έγγραφο που απέστειλε ο Δήμαρχος στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη, αναμένεται ότι εντός του Φεβρουαρίου θα ενεργοποιηθεί η σχετική δυνατότητα.

Σημειώνεται ότι ο δήμος Βύρωνα ήταν από τους λίγους δήμους που δεν εξυπηρετούσαν τους δημότες μέσω αυτής της πύλης.

Όπως σημειώνει ο Δήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος, «μια νέα, πιο λειτουργική καθημερινότητα ξεκινά για τους δημότες με την ολοκλήρωση της ένταξης του δήμου μας στο opengov. Τελειώνει η ταλαιπωρία των δημοτών να χάνουν πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά τους και να ταλαιπωρούνται μεταβαίνοντας στον δήμο για να παραλάβουν ένα πιστοποιητικό. Προχωράμε στην πλήρη ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου μας. Δεν είναι μόνο μια ανάγκη ώστε να συγχρονιστεί, επιτέλους, ο δήμος μας στις απαιτήσεις της νέας εποχής. Είναι ο αυτονόητος σεβασμός στον δημότη και τις ανάγκες του».

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ