Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Δράση «Δωρεάν Διανομή Γευμάτων Προς όλους»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση κοινωνικής προσφοράς «Δωρεάν Διανομή Γευμάτων Προς όλους» της Δομής «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα, σε συνεργασία με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος του Βύρωνα».

Η δράση υλοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 και ώρες 12:00 έως 14:00 μ.μ. στο πάρκο “Καραολή και Δημητρίου” (πλησίον Παλαιών Πατρών Γερμανού) κατά την οποία μαγείρεψαν, γευμάτισαν και μοίρασαν μερίδες φαγητού σε κατοίκους της περιοχής.

Η πρωτοβουλία αγκαλιάστηκε από πολλούς κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, οι οποίοι παρευρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθεια μαγειρεύοντας και γευματίζοντας όλοι μαζί.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες με το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και να ενημερωθούν με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν τη συνέχιση του έργου που επιτελείται και αφορά όλους μας.

Η Δομή «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την κοινωνική τους προσφορά και ιδιαιτέρως, το 2ο Σύστημα Προσκόπων, το παραδοσιακό Τυροπωλείο “Λυκούδης” (Ιθώμης 14) και τον παραγωγό “Κοτσανίτη” για την ευγενική τους χορηγία, ευελπιστώντας να παραμείνουν αρωγοί στο έργο τους και στο μέλλον.

Σας υπενθυμίζουμε πως η συγκεκριμένη δράση “Δωρεάν Γεύματα προς όλους” θα συνεχίσει να πραγματοποιείτε κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα.

Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ