Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μερική άρση περιοριστικών μέτρων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο της χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων για τις αθλητικές δραστηριότητες αρχίζουν από την Τρίτη 9 Ιουνίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Βύρωνα επιπλέον προγράμματα.

Συγκεκριμένα ξεκινούν:

  • Ελεύθερη Κολύμβηση
  • Προγράμματα Ενηλίκων
  • Παιδικά Προγράμματα

Συνεχίζουν να μην πραγματοποιούνται τα παιδικά προγράμματα το Baby swimming, τα NEMO και οι Αστερίες λόγω των περιορισμών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Για τη διασφάλιση της υγείας των αθλούμενων πολιτών, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα τη Φόρμα Ιατρικής Βεβαίωσης και το Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου.

Δεν απαιτείται η προσκόμιση αυτών από αθλούμενους κάτω των 13 ετών.

Το Κολυμβητήριο θα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 7.30- 20.30 για την Ελεύθερη Κολύμβηση ενώ τα προγράμματα του σε αυτή τη φάση διαμορφώνονται ως εξής:

Όσοι ενδιαφέρονται για τα παραπάνω προγράμματα θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 05/06/2020.

Οι ενδιαφερόμενοι για την Ελεύθερη Κολύμβηση θα πρέπει να απευθυνθούν στη γραμματεία του Κολυμβητηρίου στο τηλέφωνο 210 7666626 για τον προγραμματισμό της εισόδου τους στην αθλητική εγκατάσταση, η οποία θα γίνεται με ραντεβού.

Επισημαίνεται πως όσον αφορά τις πληρωμές του Μαρτίου, για το διάστημα που δεν λειτούργησε το Κολυμβητήριο λόγω της πανδημίας, θα μεταφερθούν το μήνα Ιούνιο.

Κανόνες λειτουργίας

– Η προσέλευση/αποχώρηση από την αθλητική εγκατάσταση θα γίνεται από μια είσοδο/έξοδο.
– Κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση ο κάθε λουόμενος θα καταγράφεται σε ειδικό κατάλογο εισερχόμενων-εξερχόμενων.
– Μεταξύ των λουομένων σε όλους τους χώρους της αθλητικής εγκατάστασης θα πρέπει να τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας.

Χρήση αποδυτηρίων
– Επιτρέπεται μόνο στους λουόμενους και τους προπονητές (όχι σε γονείς) με χρήση μάσκας και τήρηση φυσικής απόστασης σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.
– Μικρά παιδιά που δεν αλλάζουν μόνα τους θα πρέπει να έρχονται και να φεύγουν με το μπουρνούζι (τις σαγιονάρες που θα χρησιμοποιούν στην πισίνα να μην τις χρησιμοποιούν εκτός αυτής).
– Μέγιστος αριθμός λουομένων 12 άτομα σε κάθε αποδυτήριο.
– Προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός, όποιος λουόμενος επιθυμεί μπορεί να αλλάζει αθλητικό ιματισμό στις καρέκλες που θα έχουν διατεθεί εντός της πισίνας ή μπορεί να προετοιμάζεται στην οικία του.
– Η παραμονή στα αποδυτήρια θα πρέπει να είναι σύντομη και να μην υπερβαίνει τα 10 λεπτά.
– Οι πόρτες στα αποδυτήρια θα παραμένουν ανοιχτές, προκειμένου να αερίζεται ο χώρος.
– Δεν επιτρέπεται η παραμονή στον αγωνιστικό χώρο. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος των παιδιών οι κηδεμόνες θα παραμένουν στους ανοιχτούς χώρους της εγκατάστασης.
– Σε κάθε διαδρομή θα κολυμπούν έως 3 άτομα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ