Κορωνοϊός: 5 Δήμαρχοι του Κεντρικού Τομέα ξεκαθαρίζουν τις φήμες για τα κρούσματα

0

Ανακοίνωση με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν το επιδημιολογικό φορτίο κορωνοϊού εξέδωσαν οι Δήμαρχοι Βύρωνα, Γαλατσίου, Δάφνης- Υμηττού, Καισαριανής και Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, που συγκαταλέγονται διοικητικά στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.

Όπως αναφέρουν: “Επειδή αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία πολλών συμπολιτών μας που επί αρκετές μέρες ακούν ή διαβάζουν ότι συνολικά στον Κεντρικό Τομέα καταγράφονται αυξημένα κρούσματα covid-19, εκδίδουμε αυτή την ανακοίνωση για να ενημερώσουμε έγκυρα και υπεύθυνα ότι:
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που λαμβάνουμε τακτικά από τον ΕΟΔΥ, οι Δήμοι μας δεν περιλαμβάνονται σε εκείνους που παρουσιάζουν επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα. Η συνολική εικόνα του Κεντρικού Τομέα δεν συνεπάγεται ότι ισχύει αναγκαστικά και για κάθε έναν από τους επιμέρους Δήμους του. Συνεπώς δεν πρέπει να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, ούτε να κυκλοφορούν ανυπόστατες φήμες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμα και πανικό στους πολίτες.
Είναι αυτονόητο, φυσικά, ότι κανείς μας δεν επιτρέπεται να εφησυχάζει. Όπως λένε όλοι οι ειδικοί, οι επόμενοι μήνες είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι. Βρισκόμαστε ακόμα εν μέσω μάχης, ως Δήμοι συνεχίζουμε να καταβάλουμε καθημερινά κάθε προσπάθεια και όλοι οι πολίτες οφείλουμε να συμμορφωνόμαστε με τα μέτρα προστασίας και τις υποδείξεις των ειδικών. Μένουμε ασφαλείς και θα το ξεπεράσουμε κι αυτό όλοι μαζί!”
Οι υπογράφοντες Δήμαρχοι:
Γρηγόρης Κατωπόδης – Δήμαρχος Βύρωνα
Γιώργος Μαρκόπουλος – Δήμαρχος Γαλατσίου
Τάσος Μπινίσκος – Δήμαρχος Δάφνης- Υμητού
Χρήστος Βοσκόπουλος – Δήμαρχος Καισαριανής

Γιάννης Βούρος – Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.