Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Καλλιτεχνικά Εργαστήρια Βύρωνα: Ξεκινά ο νέος κύκλος μαθημάτων

Δημοσιεύθηκε

στις

O Δήμος Βύρωνα ανακοινώνει την έναρξη νέων μουσικών μαθημάτων στα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια που συνεχίζουν να αποτελούν ανάσες πολιτισμού και γνώσης στην καθημερινότητα των κατοίκων και έχουν καθιερωθεί ως σημεία καλλιτεχνικής έκφρασης για μικρούς και μεγάλους.

 

Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν οι εγγραφές ξεκινούν από 2 έως 10 Ιανουαρίου 2024.

 

Πιάνο  (παιδιά από 5 ετών & ενήλικες)

Κλασική κιθάρα (παιδιά από 6 ετών & ενήλικες)

Hλεκτρική κιθάρα (από 7 ετών & ενήλικες)

Φωνητική/σύγχρονο & μονωδία (παιδιά από 7 ετών & ενήλικες)

 

Διάρκεια μαθημάτων: Ιανουάριος 2024-Ιούνιος 2024

 

Tα μαθήματα είναι ατομικά, μια φορά την εβδομάδα, καθημερινές διάρκειας 30 – 40 λεπτών.

Τα τμήματα θα συσταθούν εφόσον συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων καθώς και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των μουσικών μαθημάτων.

 

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά και αποστέλλονται στο email: [email protected]

(μπορείτε να τις κατεβάσετε εδώ: Καλλιτεχνικά Εργαστήρια – Έναρξη νέου κύκλου μουσικών μαθημάτων για παιδιά & ενήλικες 2024 :: Δήμος Βύρωνα (dimosbyrona.gr)).

 

Όσοι συμμετέχοντες δικαιούνται έκπτωσης μηνιαίας συνδρομής (βλ. τιμολογιακή πολιτική) να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο email: [email protected]

 

Σε περίπτωση που κάποιο μέλος επιθυμεί την διακοπή της συμμετοχής του στα μαθήματα παρακαλούμε να κάνει την δήλωση ηλεκτρονικά επίσης στο email: [email protected]  ώστε να απελευθερωθεί η θέση και να μην συνεχίζεται η οικονομική του επιβάρυνση.

 

ΙΒΑΝ: GR930 140 17 2017 200 200 200 1046

 

Μέτρα προσέλευσης και όροι λειτουργίας των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων: Κατά την διάρκεια του μαθήματος των παιδιών οι κηδεμόνες/γονείς συνίσταται να παραμένουν εκτός του χώρου.

 

Περισσότερες πληροφορίες: Καλλιτεχνικά Εργαστήρια – Έναρξη νέου κύκλου μουσικών μαθημάτων για παιδιά & ενήλικες 2024 :: Δήμος Βύρωνα (dimosbyrona.gr)

 

 

Καλλιτεχνικά εργαστήρια

Κύπρου 50-52, τηλ: 210 7609028

πληροφορίες: 210 7609340-350

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ