Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Θέατρα Βράχων: Με τον Δ. Κουτσούμπα συναντήθηκαν οι Δήμαρχοι Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού

Δημοσιεύθηκε

στις

Με το Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρη Κουτσούμπα συναντήθηκαν οι δήμαρχοι Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης και Δάφνης-Υμηττού, Αναστάσιος Μπινίσκος, προκειμένου να τον ενημερώσουν για την απόφαση του Εφετείου, η οποία παραχωρεί σε ιδιώτες, ένα μεγάλο τμήμα στην περιοχή των Θεάτρων Βράχων.

Ο Γρηγόρης Κατωπόδης, παρέδωσε στον Δημήτρη Κουτσούμπα, το ψήφισμα που ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα στις 7/6/2021 για την προάσπιση του δημόσιου, κοινωφελούς και δασικού χαρακτήρα του Λόφου Κοπανά, καθώς και το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ στη «Σκιά των Βράχων», το οποίο λόγω των δικαστικών εξελίξεων αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα.

«Ο κ. Κουτσούμπας εξέφρασε την στήριξη του στον αγώνα που κάνουμε για το δημόσιο και δασικό χαρακτήρα της περιοχής αυτής που είναι ζωτικής σημασίας για τους δήμους μας αλλά και ολόκληρη την Αττική», δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα μετά τη συνάντηση. «Μαζί με το δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού εντείνουμε τις προσπάθειες μας προκειμένου να έχουμε συναντήσεις και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και να οργανώσουμε δράσεις που θα αναδείξουν στο μέγιστο βαθμό, το πρόβλημα στην κοινή γνώμη. Εισπράττουμε συμπαράσταση από παντού και αυτό μας δίνει δύναμη, ενώ κλιμακώνουμε τη δράση μας καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές ειδικά αυτήν την περίοδο που αρχίζει το Φεστιβάλ των Βράχων το οποίο είναι μια ζωντανή απόδειξη για το γιατί πρέπει ο χώρος αυτός να παραμείνει στο δημόσιο και να αξιοποιηθεί ακόμα περισσότερο από τους πολίτες και για τους πολίτες και μόνο», κατέληξε ο Γρηγόρης Κατωπόδης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ