Ε.Σ.Α.μεΑ.: «Διεκδικούμε Μαζί» στους Δήμους Βύρωνα και Ζωγράφου

0

Η υπηρεσία της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί» συνεχίζει τις δράσεις στήριξης προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε όλους τους Δήμους της Αττικής, και αυτή τη φορά σειρά έχουν οι Δήμοι Βύρωνα και Ζωγράφου.

Στο Κέντρο Κοινότητας, στον Δήμο Βύρωνα (Καλλιπόλεως 59 και Αγίας Σοφίας) θα βρεθούν τα στελέχη της υπηρεσίας της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί», την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες 9.00- 11.00, για την υλοποίηση δράσης της ΕΣΑμεΑ με σκοπό την ανάπτυξη συνεργασίας με τους Δήμους της Αττικής, ώστε να εδραιώσει μία άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία και επαφή με τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους.

Όσον αφορά τον Δήμο Ζωγράφου, στο Κέντρο Κοινότητας (Ιωάννη Θεολόγου 22, παλαιό Δημαρχείο) θα βρεθούν τα στελέχη της υπηρεσίας της ΕΣΑμεΑ , την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες 12.00-14.00, για την υλοποίηση δράσης.

Η υπηρεσία της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί» παρέχει καθημερινά πληροφορίες, ενημέρωση,
υποστήριξη και ενδυνάμωση, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού εξατομικευμένης παρέμβασης από κοινού με τον κάθε ενδιαφερόμενο. Η υπηρεσία παρέχει επίσης πληροφορίες σε κοινωνικές και άλλες δημόσιες υπηρεσίες, οργανώσεις του αναπηρικού κινήματος και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών τόσο για τα δικαιώματα και τις παροχές αναπηρίας όσο και για τη συμβολή του αναπηρικού κινήματος στη διαμόρφωση πολιτικών για την αναπηρία.

Αυτό το διάστημα η υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» βρίσκεται κοντά στους πολίτες και σε όλα τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, πραγματοποιώντας επισκέψεις στα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.