Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Στην Εκτελεστική Επιτροπή του Διαδημοτικού Συνδέσμου 21ΟΤΑ-ΣΒΑΠ συμμετείχε ο Δήμος Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Δ.Σ. του διαδημοτικού Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων – 21ΟΤΑ (ΣΒΑΠ) εκλέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ψηφιακών Εφαρμογών του Δήμου Βριλησσίων, Αλέξης Μαυραγάνης, κατά τις αρχαιρεσίες εκλογής για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης του.

Στόχος του Συνδέσμου από το 1999 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα είναι η προώθηση των βασικών αρχών της Βιώσιμης Ανάπτυξης, η οποία ορίζει την ανάπτυξη ως πολυδιάστατη κοινωνική διαδικασία που οφείλει να ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες των πολιτών, χωρίς ταυτόχρονα να περιορίζονται οι κατάλληλοι φυσικοί και άλλοι πόροι και η γενικότερη ικανότητα των επόμενων γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους μελλοντικές ανάγκες και προσδοκίες.

Προς αυτή την κατεύθυνση ο Δήμος Βριλησσίων και μέσω της συμμετοχής του στον Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων – 21ΟΤΑ συμβάλλει στον σχεδιασμό και την υλοποίηση  ολοκληρωμένων προγραμμάτων και πολιτικών για την αειφόρο ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών των 14 Καλλικρατικών Δήμων της Βόρειας και Ανατολικής Αθήνας -Αττικής που είναι μέλη και συνολικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ