Σε ετοιμότητα ο Δήμος Βριλησσίων για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία

0

Σε ετοιμότητα για την επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών στα σχολεία φαίνεται να είναι ο Δήμος Βριλησσίων, μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων, έχοντας λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και μέτρα.

Από εξειδικευμένο συνεργείο και με πιστοποιημένες διαδικασίες πραγματοποιούνται απολυμάνσεις στις αίθουσες και στους κοινόχρηστους χώρους των Λυκείων και Γυμνασίων. Επιπλέον, προγραμματίζονται σχολαστικοί και τακτικοί καθαρισμοί των σχολικών εγκαταστάσεων, πριν από την έναρξη αλλά και κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής ημέρας.

Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο υιοθέτησης προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού, έγινε προμήθεια και διανομή συσκευασμένου αντισηπτικού για την κάλυψη των αναγκών των δημόσιων σχολικών μονάδων.

«Η σταδιακή επαναλειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστεί με όλες τις
προβλεπόμενες οδηγίες ώστε οι μαθητές μας να ολοκληρώσουν με ασφάλεια και επιτυχία τη σχολική τους χρονιά. Η ευθύνη όλων μας παραμένει υψηλή. Οφείλουμε να τηρούμε τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας», τονίζει ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.