“Πράσινες Αποστολές”: Οι δημότες Βριλησσίων ανακυκλώνουν και κερδίζουν δώρα

0

Ο Δήμος Βριλησσίων προσφέρει στους πολίτες την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο ανακύκλωσης και να κερδίσουν δώρα, μέσα από ολιγόλεπτες εκπαιδευτικές «Πράσινες Αποστολές – Green Missions».

Τα «Green Missions» εμφανίζονται με συγκεκριμένη θεματική και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, την «εκπαίδευση» και τη «δράση»:

  • Μέσω της εκπαίδευσης, ο δημότης χρήστης της εφαρμογής πετυχαίνει στόχους ολοκληρωμένης ενημέρωσής του, είτε διαβάζοντας άρθρα, είτε παρακολουθώντας  βίντεο και δοκιμάζοντας τις γνώσεις του σε κουΐζ για την ανακύκλωση.
  • Μέσω της δράσης, ο δημότης χρήστης της εφαρμογής συμμετέχει στις τακτικές κληρώσεις του Followgreen.

Για την επιτυχή έκβαση κάθε πράσινης αποστολής – «Green Mission», πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα απαραίτητα βήματα (στόχοι), ώστε οι πόντοι να προστεθούν στον λογαριασμό του δημότη που συμμετέχει στην εφαρμογή επιβράβευσης με βάση την ενημέρωση του για την προώθηση και ενεργό καθημερινή στήριξη της δημοτικής ανακύκλωσης.

H δημοτική πλατφόρμα του Δήμου Βριλησσίων διατίθεται χωρίς χρέωση και σε εφαρμογή στα «App store » για iPhone και «Google play» για Android κινητά και είναι προσβάσιμη σε όλους τους δημότες.

Αυτή τη φορά οι δημότες μπαίνουν στην κλήρωση για ένα κινητό (διαβάστε περισσότερα εδώ)

H ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του “Green Mission” με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην αδιάβλητη κλήρωση.

Τέλος, σημειώνεται πως η δημοτική πλατφόρμα followgreen.gr/vrilissia συνδέει τους δημότες με την ανακύκλωση και με τα καταστήματα της τοπικής οικονομίας. Από αυτά λαμβάνουν προφορές και εκπτώσεις με βάση το απλό και ευέλικτο σύστημα καταχώρησης και εξαργύρωσης πόντων της πλατφόρμας.
.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.