Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Με το βλέμμα στο… χρυσό ο Βριλησσιώτης Θάνος Τσιρίκος

0

Στο Τόκιο, εκεί όπου στοχεύουν να βρεθούν τον ερχόμενο Ιούλιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μεταβαίνουν σήμερα 3 Έλληνες καταδύτες, προκειμένου να λάβουν μέρος στην προολυμπιακή πρόκριση (FINA Diving World Cup) που διεξάγεται στην ιαπωνική πρωτεύουσα (1-6 Μαΐου).

Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Βριλησσιώτης αθλητής, Θάνος Τσιρίκος, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Βριλησσίων, κ. Ξένο Μανιατογιάννη και συζήτησαν από κοντά για τις αγωνίες αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο χώρος του αθλητισμού.

Ο Βριλησσιώτης αθλητής έχει πετύχει σειρά διακρίσεων μεταξύ αυτών «χρυσός» Βαλκανιονίκης και χάλκινο μεταλλιο στο Πανευρωπαϊκό νέων.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε στον νεαρό αθλητή την πλήρη στήριξή του σε ό,τι χρειαστεί και του επεσήμανε τη σπουδαιότητα της συμμετοχής του στο ύψιστο αυτό αθλητικό γεγονός.
«Να αγωνιστείς με υπερηφάνεια και να μην ξεχάσεις στιγμή ότι προέρχεσαι από τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι για όλους μας μεγάλη τιμή η συμμετοχή σου στο Τόκιο. Σου ευχόμαστε, μέσα απ΄ την καρδιά μας, καλή επιτυχία με την ευχή να σε καμαρώσουμε τον Ιούλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η σκέψη και η θετική ενέργεια όλων των Βριλησσιωτών θα σε συνοδεύουν και σε αυτό το ταξίδι. Καλή επιτυχία!».

Εκτός από τον Θάνο Τσιρίκο που θα αγωνιστεί στο Τραμπολίνο 3 μέτρα, Σταθερά και Σταθερά συγχρονισμένων, στην αποστολή μετέχουν και οι καταδύτες Θεόφιλος Αυθίνος (Τραμπολίνο 3 μέτρα) και ο Νίκος Μόλβαλης (Σταθερά και Σταθερά συγχρονισμένων).

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.