ΟΚΠΑ και Πρόσκοποι Βριλησσίων έδειξαν την αλληλεγγύη τους στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

0

Αρωγοί στην ανακούφιση των σεισμοπαθών της Ελασσόνας στάθηκαν οι Πρόσκοποι του Δήμου Βριλησσίων και του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης.

Πρόκειται για τη δεύτερη αποστολή βοήθειας του Δήμου Βριλησσίων για την ανακούφιση των πληγέντων της Θεσσαλίας, η οποία στάλθηκε με μεταφορική εταιρεία που συνδράμει εθελοντικά και παραδίδει την ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας.

Το 4ο Σύστημα Προσκόπων Βριλησσίων συγκέντρωσε 15 κούτες με είδη πρώτης ανάγκης – είδη ατομικής υγιεινής, καθαριστικά, τρόφιμα μακράς διάρκειας κ.α.- ενώ από τον ΟΚΠΑ παραδόθηκαν φάρμακα, κλινοσκεπάσματα,ιματισμός, μέσα ατομικής προστασίας και υγιεινής καθώς και τρόφιμα σε συσκευασίες.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας και Πρόεδρος του ΟΚΠΑ κ. Βούλα Αρσένη Λάμπρου σε δήλωσή της αναφέρει: «Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου μας για ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελασσόνα ήταν για ακόμη μια φορά συγκινητική από την πρώτη στιγμή. Απλοί συμπολίτες, σύλλογοι και επιχειρήσεις της πόλης έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε το 4ο Σύστημα Προσκόπων Βριλησσίων για την πολύτιμη συνεργασία και όλους όσοι με την εθελοντική τους παρουσία προσφέρουν και αποδεικνύουν στην πράξη ότι πρώτα απ’ όλα είμαστε Άνθρωποι για τον Συνάνθρωπο»

Το 4ο Σύστημα Προσκόπων σε ανάρτησή του σχετικά αναφέρει: « Η συμβολή όλων είναι καθοριστική και σας ευχαριστούμε θερμά που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας, εν μέσω πανδημίας. Είναι σημαντικό να δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και να συντρέχουμε όποιον έχει ανάγκη. Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Βριλησσίων που μας στηρίζει σε κάθε προσπάθεια που κάνουμε, ώστε να προσφέρουμε γιατί είναι σημαντικό να βοηθάμε κάθε άνθρωπο, σε κάθε περίσταση»

 

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.