Ευχάριστο κλίμα στην Τελετή Αγιασμού στο ΚΑΠΗ του Δήμου Βριλησσίων

0

Τελετή Αγιασμού στο ΚΑΠΗ Βριλησσίων, υπό τις ευλογίες του π. Νικολάου Κόντα, Πρωτοπρεσβυτέρου του Ι.Ν. Αγίων 12 Αποστόλων Βριλησσίων, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 παρουσία του Δημάρχου, κ. Ξένου Μανιατογιάννη.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων ευχήθηκε στα μέλη της Λέσχης Φιλίας και στους εργαζόμενους της δομής καλή χρονιά με υγεία και τόνισε ότι «κύριο μέλημά μας είναι οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας να μη νιώθουν μόνοι και απομονωμένοι αλλά να παραμένουν ενεργοί και να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους μέσα από τη δημιουργική απασχόληση και τις δράσεις που προσφέρει η υπηρεσία».

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας & Πρόεδρος του ΟΚΠΑ, κα Βούλα Αρσένη – Λάμπρου, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της ομαλής λειτουργίας της Λέσχης Φιλίας και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που μεριμνούν για αυτό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Παιδείας – Εθελοντισμού & Ανθρώπινου Δυναμικού, κα Σοφία Χαντζάρα, η κα Σοφία Ράπτη, ο κ. Νίκος Κωστούλας και ο κ. Χρήστος Κάππας, μέλη του Δ.Σ. ΟΚΠΑ και οι Δημοτικοί Συμβουλοι κ. Νίκος Τσιλιγκάκης και κ. Σοφία Μαντινίδου.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.