Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Διανομή του ειδικού εξοπλισμού Μ.Α.Π. υγιεινής και ασφάλειας σε όλους εργαζόμενους του Δήμου Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Βριλησσίων υλοποιεί έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό δημιουργίας βέλτιστων συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας και στήριξης του δημοτικού ανθρώπινου δυναμικού. Με αποκλειστικό στόχο τη μείωση της καθημερινής διακινδύνευσης όσων εκτίθενται σε εργασίες βαρέων και ανθυγιεινών και σε εν γένει εξωτερικές εργασίες, αλλά και κάθε εργαζόμενου.

Η κάλυψη σε ατομικά μέσα προστασίας και σε συγκεκριμένα μέτρα για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζόμενων έχει επεκταθεί πια σε όλες τις διοικητικές κατηγορίες εργαζόμενων, συμπεριλαμβανομένων και των εποχικών από τον ΟΑΕΔ και κάθε άλλης μορφής σύμβασης εργασίας, για το διάστημα που κάθε φορά εργάζονται στο Δήμο Βριλησσίων
Η διανομή των μέσων ατομικής προστασίας (Μ.Α.Π.) στους εργαζόμενους έχει ξεκινήσει από την 1η Νοεμβρίου και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό τους έως τα τέλη του μηνός. Επίσης, εκ μέρους του γιατρού εργασίας πραγματοποιείται τακτική επιθεώρηση των θέσεων εργασίας, επανεξέταση εργαζομένων όταν αυτό κρίνεται λόγω νέων συνθηκών και δεδομένων απαραίτητο, επικαιροποίηση των Ατομικών Ιατρικών Φακέλων, ενώ παρέχεται και κατάλληλο ενημερωτικό υλικό (φυλλάδια και γραπτές οδηγίες για θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία). Τα οχήματα του στόλου των οχημάτων που χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου έχουν περάσει με επιτυχία τους ελέγχους των Κέντρων Τεχνικών Ελέγχων Οχημάτων (ΚΤΕΟ) που υποβάλλονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, κάτι που συμβαίνει πια τακτικά τα τελευταία έξι (6) χρόνια, μετά από μια μακρά περίοδο δραματικής απουσίας σχετικών ελέγχων πριν από το διάστημα αυτό.
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ