Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Διαγραμμίσεις και αναπλάσεις εντός του Δήμου Βριλλησίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Όπως αναγράφεται στην σχετική ανακοίνωση του Δήμου, πραγματοποιήθηκαν ορισμένες εργασίες διαγραμμίσεων εντός του αστικού ιστού της πόλης των Βριλησσίων, στοχεύοντας στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και της προστασίας των πεζών. Φυσικά, προτεραιότητα δόθηκε στις οδούς πλησίον των σχολικών μονάδων, καθώς η ασφάλεια των μαθητών είναι αυτό που προέχει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, με σκοπό να αποκτήσει μεγαλύτερη ασφάλεια και προσβασιμότητα η περιοχή, πραγματοποιούνται μικρές αναπλάσεις, όπως αυτή της οδού Δαναών, όπου τοποθετούνται κολονάκια για την παρεμπόδιση της στάθμευσης και ακολουθεί και η τοποθέτηση οδοφωτισμού με λαμπτήρες Led.

Επιπλέον, σημαντική ανάπλαση υπήρξε και εκείνη της οδού Λυκαβηττού, η οποία μάλιστα αποτελεί την ολοκλήρωση της αναβάθμισης και της ασφαλούς διάβασης των μαθητών από το 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο στο πάρκο του ΤΥΠΕΤ και στον ποδηλατόδρομο της οδού Μπακογιάννη. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, εντός των ημερών θα λειτουργήσουν και οι πρώτοι οδολαμπτήρες led που ήδη έχουν τοποθετηθεί επί της οδού Λυκαβηττού.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ