Δήμος Βριλησσίων: Τα μέτρα ασφαλείας για επιστροφή στη δια ζώσης διδασκαλία

0

Ο Δήμος Βριλησσίων έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να επιστρέψουν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές ομαλά και με ασφάλεια, στις σχολικές αίθουσες και στη δια ζώσης διδασκαλία.

Στο πλαίσιο αυτό, αφενός έχει γίνει γενική σχολαστική καθαριότητα σε όλους τους χώρους των σχολικών μονάδων, από τις σχολικές καθαρίστριες, αφετέρου η Υπηρεσία Καθαριότητας πραγματοποίησε καθαρισμό – απολύμανση σε όλους τους προαύλιους εξωτερικούς χώρους.

Παράλληλα από την αρχή της πανδημίας, έχει ενισχυθεί το προσωπικό καθαριότητας, προκειμένου να τηρηθούν οι όροι υγειονομικής ασφάλειας καθ΄όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Σε συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές, όλες οι σχολικές μονάδες έχουν εφοδιαστεί με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό (Μ.Α.Π. μέτρα ατομικής προστασίας για όλους τους σχ. καθαριστές / καθαρίστριες, μάσκες και αντισηπτικά) και έτσι έχει εξασφαλιστεί η επάρκεια σε κάθε σχολική αίθουσα.

Τέλος, διενεργήθηκαν δωρεάν μοριακά test ανίχνευσης του Covid-19 στο βοηθητικό – φυλακτικό προσωπικό,(σε όσους δεν χορηγήθηκαν τα tests μέσω της σχετικής πλατφόρμας), έτσι ώστε όλοι να επιστρέψουν υγιείς και με ασφάλεια στα καθήκοντά τους.

 

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.