Δήμος Βριλησσίων: Κανένα κρούσμα Covid-19 ανάμεσα στους εργαζόμενους

0

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω των Δημοτικών Ιατρείων του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της προληπτικής φροντίδας υγείας  πραγματοποίησε έλεγχο για κορωνοϊό σε 390 εργαζόμενους.

Η διαδικασία ελέγχου, αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί να διενεργηθεί από τις «Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι» της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, λόγω ύποπτου κρούσματος σε προσωπικό της μονάδας ΚΟΕΣ και προκειμένου να μην ακυρωθεί, πραγματοποιήθηκε από το ιατρικό κλιμάκιο των Δημοτικών Ιατρείων του ΟΚΠΑ Βριλησσίων αποτελούμενο από 2 ιατρούς, 2 νοσηλεύτριες και 2 γραμματείς.

 

 

Στο κλιμάκιο του ΟΚΠΑΔΒ συμμετείχαν ενεργά δύο μέλη του Δ.Σ, λόγω της ειδικότητάς τους, ο κ. Λιακόπουλος Κώστας και η κα Ράπτη Σοφία, οι οποίοι σε συνεργασία με το μόνιμο προσωπικό διενήργησαν τονέλεγχο. Την όλη διαδικασία οργάνωσε και επέβλεψε η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας, κα Βούλα Αρσένη-Λάμπρου.

Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά με πιστή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, έχοντας λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέσα ατομικής προστασίας και υγιεινής και το αποτέλεσμα έδειξε στο σύνολό του αρνητικό στον ιό.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.