Ελάτε στην παρέα μας

Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης

O Π. Ο. Υ. προβάλλει δράση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, (ΠΟΥ) ενέκρινε για δημοσίευση στην επίσημη ιστοσελίδα του τη δράση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τίτλο «Άσε τη ζωή που κάνεις… ψάξε τη ζωή που χάνεις»(http://www.vvv.gov.gr/index.php/services/koinoniki-merimna/deltia-tyou-koin-ypiresias/item/5930-ase-ti-zoi-pou-kaneis). Η δράση πραγματοποιήθηκε στις 7 Απριλίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας. Αντικείμενο της δράσης ήταν να δοθεί η δυνατότητα σε όσους συμμετείχαν να γνωριστούν και να κουβεντιάσουν, ενώ ταυτόχρονα ασκήθηκαν με περπάτημα στην όμορφη παραθαλάσσια περιοχή της Βάρκιζας.
Στόχος της Δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την κατάθλιψη, η ενημέρωσή τους για αυτό το σύνθετο φαινόμενο, σε συνδυασμό με την σωματική τους άσκηση και την ψυχική τους ευεξία.
Μετά τη σχετική επικοινωνία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τον ΠΟΥ, η Ελλάδα πλέον εκπροσωπείται στην επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού από τον Δήμο, ο οποίος είναι ο μοναδικός φορέας της Ελλάδας που φαίνεται στον παγκόσμιο χάρτη του Π.Ο.Υ για τη δράση που πραγματοποιήθηκε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2017.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ