Ελάτε στην παρέα μας

Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης

Ξανά στους δρόμους η δημοτική συγκοινωνία Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δημοσιεύθηκε

στις

Το δίκτυο της δημοτικής συγκοινωνίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τίθεται σε πλήρη λειτουργία, από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021. 

Το σύνολο του στόλου των οχημάτων έχει καθαριστεί και απολυμανθεί σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού
SARS-CoV-2 στα μέσα μαζικής μεταφοράς (Μ.Μ.Μ), που έχουν ψηφισθεί και ισχύουν.

Υπενθυμίζεται ότι οι επιβάτες οφείλουν να τηρούν τα υποχρεωτικά μέτρα ατομικής προστασίας του ΕΟΔΥ για τα Μ.Μ.Μ, όπως εφαρμόζονται από 18/09/2020 και συγκεκριμένα, στους χώρους αναμονής, κατά την είσοδο στα λεωφορεία και για όλο το χρόνο της παραμονής εντός του οχήματος οι επιβάτες υποχρεούνται να φορούν ατομική μάσκα προστασίας. Η μάσκα θα πρέπει να εφαρμόζεται σωστά στο πρόσωπο καλύπτοντας τη μύτη και όλη τη περιοχή του στόματος, μέχρι και κάτω από το πηγούνι.

Επιπλέον, οφείλουν να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας (κατά προτίμηση τουλάχιστον 2 μέτρων) ενώ επιτρέπεται η ταυτόχρονη παρουσία μέχρι 8 επιβατών σε κάθε όχημα και η κατάληψη μίας θέσης ανά ζευγάρι καθισμάτων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι χρήστες της δημοτικής συγκοινωνίας μπορούν να ενημερώνονται με ακρίβεια στις οθόνες της τηλεματικής που υπάρχουν σε όλες τις στάσεις του δικτύου και μέσω ειδικής εφαρμογής (www.vvv-telematics.gr) για την ώρα άφιξης του λεωφορείου, την πιθανή ακύρωση δρομολογίων και άλλων ξαφνικών συμβάντων που μπορεί να τροποποιήσουν την συχνότητα και την πορεία των δρομολογίων.

Ωράριο λειτουργίας:

– Η δημοτική συγκοινωνία λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 06.30 έως τις
20.30 και τα Σάββατα από τις 08.00 έως τις 18.00.
– Τις Κυριακές και τις αργίες δεν θα λειτουργεί.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των δρομολογίων είναι αναρτημένο εδώ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ