Ελάτε στην παρέα μας

Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης

«Ιερό deal» σε έκταση – φιλέτο στη Βουλιαγμένη

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η Λαϊκή Συσπείρωση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις αυτές τις μέρες, ανάμεσα στην Εκκλησία και μεγάλο κατασκευαστικό όμιλο.

Το περιεχόμενο της διαπραγμάτευσης αφορά την παραχώρηση 40 στρεμμάτων στη Βουλιαγμένη για επιχειρηματική αξιοποίηση με τη μέθοδο της μακροχρόνιας μίσθωσης.

Το Οικοδομικό Τετράγωνο βρίσκεται επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στο Μικρό Καβούρι και περικλείεται από τις οδούς Κενταύρων, Σελήνης και Ηούς. (τμήμα της έκτασης φαίνεται στις φωτογραφίες)

“Μαθαίνουμε ακόμα ότι δεν αποκλείεται να ενταχθεί το όποιο επιχειρηματικό σχέδιο στις λεγόμενες «Στρατηγικές Επενδύσεις». Κάτι που σημαίνει ότι όλες οι διαδικασίες πολεοδόμησης θα «περάσουν» fast track…” αναφέρει η ανακοίνωση

“Η Λαϊκή Συσπείρωση θα συλλέξει όσα στοιχεία μπορεί για την υπόθεση, θα τα γνωστοποιήσει άμεσα στη Διοίκηση του Δήμου, τις δημοτικές παρατάξεις και κυρίως στους κατοίκους της περιοχής. Και δηλώνουμε ξεκάθαρα: ότι τέτοιοι σχεδιασμοί – για έναν χώρο μάλιστα που αποτυπώνεται στο σχετικό σχέδιο στην ιστοσελίδα του δήμου, με την ένδειξη «Υπό Απαλλοτρίωση» – θα κάνει τα πάντα για να μην προχωρήσουν”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ