Ελάτε στην παρέα μας

Αχαρνών

Ολοκληρώθηκε το 16ο τουρνουά ποδοσφαίρου δημοτικών σχολείων του Δήμου Αχαρνών

Δημοσιεύθηκε

στις

Η χαρά της συμμετοχής, το αθλητικό πνεύμα και η ευγενής άμιλλα,αναδείχτηκαν νικητές, στο 16ο τουρνουά ποδοσφαίρου δημοτικών σχολείων που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωφελών Δομών του Δήμου Αχαρνών. Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 24 Μαϊου με τον τελικό που διεξήχθη στα γήπεδα των Ακαδημιών ποδοσφαίρου «Κυριάκος Καραταΐδη» μεταξύ των ομάδων του 1ου δημοτικού σχολείου Θρακομακεδόνων και του 24ου δημοτικού Αχαρνών. Νικήτρια της διοργάνωσης αναδείχθηκε η ομάδα του 1ου δημοτικού Θρακομακεδόνων με τις ομάδες του 24ου και του 13ου δημοτικού να κατακτούν την 2η και 3η θέση, αντιστοίχως.

Σκοπός του Τουρνουά ήταν η διάδοση και καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας στα σχολεία,  η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό, η βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, η απόκτηση αθλητικής παιδείας και  η διάδοση και ανάπτυξη του υγιούς ανταγωνισμού.

«Στόχος μας, ως δημοτική Αρχή είναι να φέρουμε τις αξίες, τα ιδανικά και τα μαθήματα ζωής που προσφέρει το «Ευ Αγωνίζεσθαι» κοντά στη νέα γενιά του τόπου μας. Θέλουμε οι Αχαρνές να συνεχίσουν να είναι η πόλη που γεννά μεγάλους αθλητές αλλά και η πόλη που βασίζει την καθημερινότητά της στην ομόνοια, την κοινή προσπάθεια, στο ομαδικό πνεύμα.Ευχαριστώ θερμά όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης, καθώς και τον Κυριάκο Καραταΐδη για την πολύτιμη στήριξή του», τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός αμέσως μετά την τελετή λήξης και την απονομή των μεταλλίων στους συμμετέχοντες και στα σχολεία τους. Μετάλλια στα παιδιά έδωσαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Νικόλαος Δαμάσκος και Γιώργος Γιαμαρέλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ