Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Στον Ασπρόπυργο ολοκληρώθηκε ο “Μαραθώνιος της Μαρίας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ραδιοφωνική παραγωγό και ηθοποιό, Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία ολοκλήρωσε τον 4ο κατά σειρά Μαραθώνιο υποδέχθηκε στην Πλατεία Δημαρχείου Ασπροπύργου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος.

Αφού την καλωσόρισε, την συνεχάρη για την υπεράνθρωπη προσπάθειά της, τονίζοντας τον φιλανθρωπικό σκοπό του Μαραθώνιου και την σπουδαία της κίνηση, ώστε να ενισχύσει τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ».

Από τις 18 Οκτωβρίου, η Μαρία ξεκίνησε τη διαδρομή της από το Ναύπλιο, έχοντας ως στόχο να πραγματοποιήσει 5 Μαραθώνιους, διανύοντας καθημερινά 42 χιλιόμετρα. Η ολοκλήρωση της προσπάθειάς της έχει ως τερματικό σταθμό την Αθήνα και συγκεκριμένα τη Πλατεία Κοτζιά στις 22 Οκτωβρίου, πραγματοποιώντας έτσι την διαδρομή των 210 χιλιομέτρων.

 

Ο Σκοπός του εγχειρήματός της είναι αμιγώς φιλανθρωπικός και στόχος του ραδιοφωνικού σταθμού easy97.2 μαζί με τους ακροατές του είναι να στηρίξει την «ΦΛΟΓΑ», ένα Σύλλογο που βοηθάει παιδιά με καρκίνο σε όλη την Ελλάδα, μέσα από διαφορετικές ενέργειες όπως φιλοξενία οικογενειών κατά τη θεραπεία, νοσηλεία στο σπίτι, χορηγίες, αγορά εξοπλισμού κ.α.

Το παρών στο καλωσόρισμα της παραγωγού έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, κ. Θέμης Τσίγκος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ