Ελάτε στην παρέα μας

Ασπροπύργου

Μια ακόμη δράση ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού στον Δήμο Ασπροπύργου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας στις δομές της και έλαβε χώρα την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022.

Στην εκδήλωση – ενημερωτική ομιλία ο Χειρουργός, Μαιευτήρας, Γυναικολόγος κ. Ευάγγελος Καμπόλης και η Ειδική Χειρουργός, Μαστολόγος κ. Καραμανίδη Μαρία, ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τη σημασία και την αναγκαιότητα του τακτικού προληπτικού ελέγχου και τις πρακτικές που συμβάλλουν στην πρόληψη και έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου του μαστού.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, αφού πρώτα καλωσόρισε τους ομιλητές σημείωσε ότι, ως Δημοτική Αρχή δεν θα σταματήσουμε ποτέ να διοργανώνουμε δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ιδιαίτερα για τόσο σοβαρά ζητήματα. Η Πρόληψη και ο προσυμβατικός έλεγχος αποτελούν προτεραιότητα του προγράμματος των κοινωνικών μας υπηρεσιών.

Στην προσφώνησή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σοφία Μαυρίδη ευχαρίστησε τους ομιλητές για τη συμμετοχή τους καθώς και τα στελέχη της Διεύθυνσης για τη διοργάνωση μιας ακόμα δράσης στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου στο ΕΔΔΥΠΠΥ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γεώργιος Κώτσηρας, ο Γραμματέας της Βουλής κ. Ευάγγελος Λιάκος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παντελής Σαββίδης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ κ. Ιωάννης Κατσαρός, ο Δημοτικός Σύμβουλός κ. Αλέξανδρος Μυλωνάς, ο Αντιπρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ κ. Αντώνιος Κοναξής, και ο Αντισυνταγματάρχης Πυροβολικού, κ. Μπουραντάς Επαμεινώνδας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ