Ελάτε στην παρέα μας

Ασπροπύργου

Μεγάλη συγκέντρωση σχολικών ειδών στο Δήμο Ασπροπύργου

Δημοσιεύθηκε

στις

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ασπροπύργου σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» πραγματοποίησαν δράση, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, στο Ρολόι της Πόλης, με στόχο την συγκέντρωση ποικίλης ύλης σχολικών ειδών για τους μαθητές της πόλης που το έχουν ανάγκη.

Με βασικό σύνθημα, «Κανένα Παιδί Χωρίς Σχολικά Είδη στον Ασπρόπυργο», οι δημότες του Ασπροπύργου έδωσαν ηχηρό παρόν, συγκεντρώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα σχολικά. Αποτέλεσμα της συντονισμένης αυτής προσπάθειας είναι η νέα μαθητική χρονιά να υποδεχθεί τους μαθητές με τον επαρκή υλικό εξοπλισμό, δίνοντας τους κατάλληλα κίνητρα για καλές επιδόσεις.

Ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νικόλαος Μελετίου μαζί με την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Νέων Κοινωνικών Δομών, κ. Γεωργία Πηλιχού, εξέφρασαν από κοινού την ικανοποίηση τους για το επαρκές υλικό που συλλέχθηκε και ευχαρίστησαν θερμά τους δημότες για την προσφορά τους.

Στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία, πανελλαδικής εμβέλειας του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνέβαλαν και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Δημήτρης Καγιάς και ο Αντιπρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ, Αντώνιος Κοναξής.

Όλες οι προσφορές των σχολικών ειδών ταξινομήθηκαν από το προσωπικό των δομών και επρόκειτο να διανεμηθούν στους μαθητές τις προσεχείς μέρες.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ