Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Mε το Αθλητικό Σωματείο «Νίκη Αμαρουσίου» συναντήθηκε ο Θ. Αμπατζόγλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου «Νίκη Αμαρουσίου» Αντώνη Τσέκενη, παρουσία και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννη Νικολαράκου.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις επικαιροποιημένες ανάγκες που σχετίζονται με τις δραστηριότητες του Συλλόγου, είτε αφορούν σε θέματα υποδομών, είτε σε λειτουργικά ζητήματα.

Από την πλευρά του Σωματείου διαπιστώθηκε η βούληση της Δημοτικής Αρχής και η στήριξή της στους αθλητικούς φορείς της πόλης, στο πλαίσιο των εφικτών λύσεων.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, αναφερόμενος και σε όλους όσοι κακόπιστα δυσφημούν το τεχνικό πρόγραμμα των αθλητικών έργων στον Δήμο, δήλωσε: «Οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας είναι τόποι σωματικής και πνευματικής διαπαιδαγώγησης για τους νέους Μαρουσιώτες. Οι ανάγκες τους μεγάλες και προσπαθούμε να είμαστε καθημερινά στο πλευρό τους, καθώς η πόλη μας εξελίσσεται με την πάροδο των χρόνων σε ένα σημαντικό φυτώριο αθλητικών ταλέντων. Η αναβάθμιση των αθλητικών μας υποδομών θα προχωρήσει, όπως και η δημιουργία νέων και κανείς δεν θα μπορέσει να εμποδίσει αυτή τη θετική εξέλιξη, ικανοποιώντας οποιεσδήποτε άλλες σκοπιμότητες».​

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ