52η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Αμαρουσίου: Τρίτη 16 – Τετάρτη 17 Ιουνίου 2026, Δημαρχείο
Η Εθελοντική Αιμοδοσία υλοποιείται σε συνεργασία με τη Νοσηλευτική Υπηρεσία Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ.
Η εθελοντική προσφορά αίματος είναι έμπρακτη έκφραση της κοινωνικής αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο.
Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ( Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:
- Τρίτη 16 Ιουνίου 2026 από τις 8:30 έως τις 14:30
- Τετάρτη 17 Ιουνίου 2026 από τις 13:00 έως τις 19:00
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου απευθύνει πρόσκληση σε όλους που μπορούν να δώσουν αίμα, να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου.
Την επίβλεψη για τη διεξαγωγή της Αιμοδοσίας έχει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Νομικών Υποθέσεων Δήμου Αμαρουσίου Δημήτρης Σμυρνής, με τη συνδρομή του προσωπικού του Τμήματος Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής.
Για την αποφυγή συνωστισμού και την καλύτερη τήρηση των μέτρων ασφάλειας, οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να κλείσουν ραντεβού στην τηλεφωνική γραμμή της αιμοδοσίας: 213-2031940.